Disclaimer

Op SaniPlaza staan advertenties en affiliate links. Dat betekent dat wanneer je op een link bij een product klikt, je doorgestuurd wordt naar een webwinkel van een partner. Als je via SaniPlaza een aankoop doet, gebeurt dit dus niet op SaniPlaza.nl maar op een website van andere partij, zoals bijvoorbeeld Sanitairwinkel.nl.Wij besteden veel zorg aan de informatie die we op onze website plaatsen. We vinden het belangrijk je feitelijk juiste en betrouwbare informatie te bieden. Ondanks die voortdurende aandacht kunnen we niet garanderen dat alle informatie op onze website steeds juist en volledig is. SaniPlaza aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.


Prijzen
Iedere 24 uur worden de nieuwste prijzen en levertijden automatisch bijgewerkt door ons systeem. Prijzen en omschrijvingen kunnen gedateerd zijn en daarom afwijken. Kijk daarom altijd goed naar de omschrijving en prijs van het product op de gelinkte webpagina van de affiliate partner.


Alle productfoto's zijn aangeleverd door onze affiliate partners. De afbeeldingen worden gehost op de webserver van onze affiliate partners.